Borgmestervangen 12 5.tv

Min lejlighed er til salg. Skulle nogen i foreningen være interesseret, er der åben hus i dag fra k. 12.00-14.00.
MVH
Mirja Valentin

Andelsforeningens lejligheder er i de sidste par måneder blevet solgt uden afslag og til prisen. Det er jo rigtigt dejligt. 
Knap så godt er, at foreningen igen har haft en sag med penge under bordet.

Øjeblikkelig eksklusion 
Bestyrelsen ser med den største alvor på denne form for bestikkelse, og griber hårdt ind når det sker. Bliver man taget i at modtage eller kræve penge under bordet for sin lejlighed, vil man øjeblikkeligt blive ekskluderet af foreningen. Det betyder, at foreningen overtager lejligheden indtil salget er gennemført. Bestyrelsen varetager salget, og så bliver det foreningen som bestemmer hvem der kan flytte ind i lejligheden. 
Samme regel gælder for den som har betalt penge under bordet. Opdages det EFTER lejlighedssalget er gennemført, så vil køber også blive ekskluderet af foreningen og dermed vil pengene være tabt. 

Nyt LED Lys

Snart vil der blive udskiftet lyskilder på loftet, bagtrappen og kælderen.
LED 7W 2700K Varm hvid.
Udgiften vil kunne tjenes hjem indenfor 2 år.

Nyt tag med solceller

På den ekstraordinære generalforsamling onsdag d. 29. januar blev det med stor opbakning vedtaget at gennemføre en omfattende udskiftning og isolering af taget i hele ejendommen til samlet set 44,1 mill. kr. Grundet offentlige tilskud og ejendommens gode økonomi kan hele ombygningen gennemføres uden ændring i andelskronen eller boligydelsen.

Julefest d. 9. december

Mandag d. 9. december er der julefest i fælleshuset for foreningensbeboere. Kom sidst på eftermiddagen eller efter arbejde. 
Kl. 15.30 – Glögg og småkager
Kl. 16:00 – Julestue og hygge for alle aldre.
Kl. 17.00 – Juletræ og måske kommer julemanden med gaver til børnene?
Kl. 18:00 – Aftensmad 40 kr. 
• Steg med sovs, salat og kartofler
• Risengrød til børn og nisser

Tilmelding kan ske på ejendomskontoret

Arbejdet med den nye gård skrider fremad. Flere og flere ting finder efterhånden deres endelige plads og i sidste uge blev legetårnet fra den gamle gård sat op i gården ud mod Midgårdsgade. 
På vores Facebook side blev der spurgt til, hvorfor man har valgt at sætte det gamle tårn op igen og ikke bare køber et nyt? 
Og det udviklede sig til en livlig debat… 
Bestyrelsen kan fortælle at legetårnet kommer op fordi vi har valgt at genbruge så mange ting fra den gamle gård som muligt. Dels fordi det er det mest miljørigtige og så fordi det er frygteligt dyrt at købe nyt. Alle “genbrugte” redskaber vil inden ibrugtagning blive renoveret af en tømrer og efterfølgende malet. 
Der vil også komme følgende nye legestativer: ny sokkel til vippe, ny rutchebane, ny klatrevæg, vippedyr, redegynge, dobbelt gynge og tre sandkasser. Der vil blive lag gummifald underlag under alle stativer, hvilket manglede i den gamle gård. 

JULEFEST DEN 9. DECEMBER

I forbindelse med børneklubben mandag den 9/12 holder foreningen julefest.

Alle er velkommen til at komme forbi til glögg og aftensmad.

FART PÅ I GÅRDEN

Belægningsarbejdet i de to gårde nærmer sig afslutningen, derefter tager de hul på langgården og omkring fælleshuset.

Planen er at begynde beplantning i slutningen af November, hvis vejret tillader det.

Læs mere på: Trappereferat for OKTOBER, som du har modtaget i din postkasse